Pastovaný včelí med repkový RAW 950 g od včelára

8,00 €
S DPH
  • Pastovaný včelí med RAW 950g
  • Pastovaný za studená starou metódou
  • Kvalitný a hustý, obsah vody pod 18%
  • Domáci 100% včelí med priamo od včelára
  • Rodinne včelárstvo od roku 1956

Množstvo
predaj z dvora, včelár ma na predaj

  • Včelí med pastovaný repkový RAW 950g 

  • Pastovaný med je špeciálne upravený včelí med včelárom, pastovanie medu je riadená kryštalizácia medu, nazývaný aj krémový med alebo šľahaný med. Výsledkom pastovania medu je plnohodnotný med jemnej krémovej konzistencie, ktorá sa ani postupom času nemení.
  • Pastovaný med netečie, netuhne je jemný má výbornú chuť a má zachované všetky biologicky aktívne látky, je bohatý na látky bielkovinovej povahy a celý rad vitamínov napríklad B1, B2, B6, B12, C, E.   
  • Pastované kvetové medy si stále udržiavajú arómu a chuť nektáru kvitnúcich rastlín z ktorých bol pastované, je to znak vysokej kvality našich Slovenských medov.
  • včelí med v kvalite RAW
  • plnený do pohárov hneď po pastovaní medu za studena starou metódou
  • včelí med RAW má najvyšší podiel antibakteriálnej a biologickej aktivity
  • kvalita RAW včelí med nebol nikdy tepelne rozpúšťaní
  • med je spracovaný bez zahrievania a bez akýchkoľvek prísad, pri úprave je využitá prirodzená vlastnosť včelieho medu repkového a tou je rýchla kryštalizácia
  • Naše včielky zbierajú tento med v blízkom okolí našich včelníc, včelnica je v chránenej prírodnej rezervácií európskeho významu Pozdišovský chrbát a pri rodinnom dome.   
  • Domáci včelí med, všetok med prešiel cez naše ruky: vybratie rámikov z úľa, ručné odviečkovanie, vytočenie medu odstredením v medomete až po naplnenie do pohárov. 
  • Balenie medu:  Sklenený pohár, viečko s logom Slovenský med priamo od včelára
  • Kryštalizácia je prirodzená vlastnosť medu a známka jeho kvality a pravosti.  Ak chcete aby zostali v mede zachované všetky jeho liečivé vlastnosti nezohrievajte ho, ani nedávajte do čaju, ktorého teplota je vyššia ako 42°C.
pastrepka
19 položky

Špecifické referencie